OFERTA NA DOSTAWĘ MIĘSA I WYROBÓW MIĘSNYCH DLA SP ZOZ W CHOSZCZNIE
Załączniki do pobrania
Ogłoszenie zamówienia
Plik | Nazwa | Data dodania | Pobrań |
---|---|---|---|
15.04.2016.12.18.20 OgA oszenie o zamA wieniu (DOC, 74.00Kb) | 2016-04-15 12:18:20 | 24 |
SWZ
Plik | Nazwa | Data dodania | Pobrań |
---|---|---|---|
15.04.2016.12.18.32 SIWZ (DOC, 129.50Kb) | 2016-04-15 12:18:32 | 41 | |
15.04.2016.12.18.47 ZaA A cznik nr 1 do SIWZ - form. ofert (DOC, 37.00Kb) | 2016-04-15 12:18:47 | 47 | |
15.04.2016.12.19.04 zaA A cznik nr 2 do SIWZ (XLS, 28.00Kb) | 2016-04-15 12:19:04 | 40 | |
15.04.2016.12.19.19 ZaA A cznik nr 3 do SIWZ - oA wiadczenie (DOC, 30.50Kb) | 2016-04-15 12:19:19 | 45 | |
15.04.2016.12.19.31 ZaA A cznik nr 3a do SIWZ - oA wiadczenie (DOC, 29.00Kb) | 2016-04-15 12:19:31 | 46 | |
15.04.2016.12.19.45 ZaA A cznik nr 4 do SIWZ -projekt umowy (DOC, 68.00Kb) | 2016-04-15 12:19:45 | 46 | |
15.04.2016.12.19.58 zaA A cznik nr 7 do SIWZ- oA wiadczenie o grupie kapitaA owej (DOCX, 12.74Kb) | 2016-04-15 12:19:58 | 46 |
Wyjaśnienia i modyfikacje
Plik | Nazwa | Data dodania | Pobrań |
---|---|---|---|
18.04.2016.09.58.13 Uwaga do zaA A cznika nr 4 do SIWZ (DOCX, 10.63Kb) | 2016-04-18 09:58:13 | 60 | |
18.04.2016.09.58.33 ZaA A cznik nr 4 do SIWZ-projekt umowy po poprawieniu numeracji A (DOC, 70.50Kb) | 2016-04-18 09:58:33 | 95 |
Wynik postępowania
Plik | Nazwa | Data dodania | Pobrań |
---|---|---|---|
25.04.2016.12.05.11 ZP-12 po otwarciu (DOC, 34.00Kb) | 2016-04-25 12:05:11 | 31 | |
28.04.2016.08.02.27 OgA oszenie o wyborze ofert (DOC, 37.50Kb) | 2016-04-28 08:02:28 | 71 | |
28.04.2016.08.02.49 ZP-12 (DOC, 34.00Kb) | 2016-04-28 08:02:49 | 58 | |
28.04.2016.08.03.04 ZP-21 (DOC, 32.00Kb) | 2016-04-28 08:03:04 | 63 |
Metadane - wyciąg z rejestru zmian
Osoba odpowiadająca za treść informacji
Stanisława Szczykót Data wytworzenia:
15 kwi 2016
Osoba dodająca informacje
Stanisława Szczykót Data publikacji:
15 kwi 2016, godz. 12:18
Osoba aktualizująca informacje
Stanisława Szczykót Data aktualizacji:
28 kwi 2016, godz. 08:03